В'єтнам

Для поїздки в Індонезію громадянам України необхідно відкривати візу.

Необхідні документи для отримання візи:

  • оригінал закордонного паспорта, строк дії якого закінчується не менше, ніж за шість місяців до моменту в'їзду до країни;
  • заповнена и підписана анкета;
  • авіаквиток (туди - навпаки) або бронь авіаперельоту;
  • 1 кол. фото розміром 3x4

Для дітей: необхідні такі ж документи, як і для дорослих. Діти оплачуються консульський збір незалежно від того, вписані вони в паспорт або ні.

Вартість візи:

нетермінова одноразова - USD 45 (строк оформлення - 5 робочих днів) термінова одноразова - USD 74 (строк оформлення - 1-2 робочих дні)

Віза починає діяти з моменту в'їзду в країну, коридор становить 90 днів.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами: